Reiki tečaj I. stopnje

Kako izgleda tečaj 1. stopnje in kaj moj tečaj razlikuje od ostalih?

Z izvedbami tečajev sledim svojemu prvenstvenemu cilju – pomagati drugim, da pomagajo sebi. Prav zato je tečaj 1. stopnje, kjer izobražujem bodoče reikaše, drugačen od ostalih tečajev. Največji poudarek je na pravilnem delu na sebi, na ostalih, na živalih, rastlinah, uporabi reikija v vsakdanjem življenju ter etičnosti dela z reikijem.

Moji tečaji trajajo 2 dni, vsak dan po štiri do pet ur. Vsak udeleženec prejme štiri iniciacije (vsaki dan dve), ker le tako postane popolnoma pretočen in pripravljen za odgovorno prevajanje z reiki energijo.

Drugi dan tečaja je (poleg dveh iniciacij), posvečen učenju polaganja rok na sebi in ostalih. Praktičnemu delu posvečam velik poudarek, saj se le s pridobljenim praktičnim znanjem reiki lahko uporablja vedno in povsod, ko je to potrebno.

Udeleženec prejme tudi brošuro z vsemi natančnimi navodili za delo in seveda potrdilo o opravljenem tečaju.

Tečaj 1. stopnje, ki ga opravite pri meni, je potrebno opraviti zgolj enkrat in ga ni potrebno nikoli več obnavljati; in tako predstavlja neprecenljivo popotnico za vse življenje.

Nenazadnje – vsak udeleženec prejme še moje doživljenjsko mentorstvo oziroma pomoč, če jo potrebuje.

Po opravljenem tečaju 1. stopnje in doslednim delom na sebi, lahko svoje znanje nadgradite na tečaju 2. stopnje reikija.

In še za konec… Odlični rezultati izvajanja reikija na sebi so dokazani z mnogimi raziskavami, opravljenimi po svetu. Ena izmed takih raziskav je bila opravljena na Stotskon univerzi v New Jerseyu, ZDA. Namen te študije je bil ugotoviti učinke 20-tedenskega strukturiranega izvajanja reikija na sebi za zmanjšanje stresa in sprostitev pri študentih. Vsi udeleženci so v mesecu pred pričetkom izvajanja doživeli stres. Prišlo je do znatnega zmanjšanja ravni stresa (primerjava pred in po izvajanju). Ta študija podpira hipotezo, da je mogoče pomirjujoč učinek, zmanjšanje stresa, izčrpanosti in izgorelosti, doseči z izvajanjem reikija na sebi. In kar je najpomembnejše – z  eno izjemo se ravni stresa po 20 tednih niso vrnile na raven stresa pred študijo.

Vsi tečaji trajajo dva dni, približno štiri ure. Vsak tečajnik prejme potrdilo. Reiki I. stopnje lahko pridobi vsak (starost nad 10. let). Za pridobitev II., III. in IV. stopnje (+18) mora tečajnik pridobiti veliko lastnih izkušenj (obdobje vsaj nekaj mesecev, let).

Za več informacij pokličite na 064 254 920 ali izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

Kontaktirajte nas

Več informacij prejemete na uvodnem pogovoru.

DAR-MA, Sabina Šnuderl s.p.
Lokacija: Strossmayerjeva ulica 11, Maribor

Email: info@dar-ma.si ali izpolnite kontaktni obrazec
Tel: 064 254 920

Dostop do prostorov je omogočen tudi gibalno oviranim osebam

Za katerokoli pomoč se boste odločili, naj bo to vaša srčna izbira. Le ta je prava!

Srečno!