Reiki terapija za živali

Živali obožujejo reiki energijo in neverjetno hitro jim pomaga – pri vseh vrstah tegob: okrevanju po rehabilitacijah, povečanju odpornosti, pri odpravi strahov, pri težavah s socializacijo in pri umiritvi.

Veterinarji širom sveta priporočajo reiki, priporoča ga Ameriška kinološka zveza. Ustanovljeno je bilo celo združenje SARA, kjer z reikijem živalim v zavetiščih širom po svetu pomagajo do umiritve, pozabe traumatične preteklosti in pridobivanju na samozavesti.

Zadovoljne stranke

Daisyjina zgodba

Sem Daisy. Na svet sem prišla s prirojeno srčno okvaro, zato nisem dobila rodovnika.

Brez operacije so mi napovedali par mesecev življenja. Posvojili so me dobri ljudje in zbrali denar za operacijo. Možnosti za preživetje so mi napovedali manj kot 30%. In dobri ljudje so me operirali in oskrbeli.

Vse to pa se je dogajalo pod reiki zaščito in s Sabininimi reiki terapijami…. operacija je potekala »čudežno«, prav tako moje okrevanje…..

……in danes, po treh letih, sem popolnoma zdrava, brez vseh zdravil….. nagajiva in hvaležna…..

Reiki za živali - zadovoljna uporabnica Gaja in lastnica Bogdana

Bogdana in Gaja

Vedno znova me navduši Sabinino brezpogojno zaupanje v delovanje božanske energije Reikija in zato so rezultati njenega dela lahko pravi čudeži. Teh čudežev sem deležna tudi jaz in moja kužika. Toplo priporočam!

reiki polaganje rok na psa - Gaja
Reiki za živali - zadovoljni uporabnik Nol in lastnica Petra

Petra P. in Nol

Bolečine v hrbtenici in medenici so zaradi športne poškodbe pripeljale tako daleč, da mi razen operacije uradna medicina ni znala več pomagati. Življenje nam zmeraj pripelje na pot človeka, ravno takrat, ko ga najbolj potrebujemo. Sabina je prišla v moje življenje ravno takrat, ko sem iskala alternativno pomoč za izboljšanje svojega zdravja. Verjela sem v to, da bo s svojimi toplimi energijami lahko pomagala in izboljšala moje zdravstveno stanje. Opravile sva nekaj zelo močnih tretmajev in kar je zame najbolj pomembno, da operacija ni bila več potrebna. Od prvega zdravljenja je že 7 let, moje fizično stanje pa je boljše, kot je bilo kadarkoli pred tem. V tem času, mi je Sabina pomagala tudi do prve in druge stopnje reikija, da lahko sama vzdržujem svoje zdravje in energije.

Rada bi dodala še to, da reiki s Sabinino pomočjo zelo lepo pomaga tudi živalim. Nekaj kompletov reikija je rešilo mojega psa Nola, ko so že vsi živinozdravniki dvignili roke od njega zaradi okvarjene srčne zaklopke, leishmanioze in tumorjev po telesu. Od tega, da so mu skoraj odpovedali že vsi organi pa danes do tega, da ponovno hodiva v hribe. Ko boste pripravljeni na spremembe na bolje, boste zagotovo našli Sabino in njeno (po)moč. Zaupajte in se predajte.

Kontaktirajte nas

Več informacij prejemete na uvodnem pogovoru.

DAR-MA, Sabina Šnuderl s.p.
Lokacija: Strossmayerjeva ulica 11, Maribor

Email: info@dar-ma.si ali izpolnite kontaktni obrazec
Tel: 064 254 920

Dostop do prostorov je omogočen tudi gibalno oviranim osebam

Za katerokoli pomoč se boste odločili, naj bo to vaša srčna izbira. Le ta je prava!

Srečno!