O meni

Moja zgodba

Človeka prepriča le lastna izkušnja. Tudi mene je. Pred srečanjem z Reikijem sem bila trda realistka, verjela sem izključno samo tistemu, kar sem lahko videla ali otipala. V svetu financ sem ustvarila trideset letno kariero in se ogromno naučila. Pa je bil Načrt očitno drugačen 😊

Bolezensko stanje, ki sem ga skupaj z zdravniki reševala leta, mi je na pot pripeljalo Reiki. Seveda (ne)naključno. In tako se je začelo. Prepričal me je. S svojim delovanjem, preprostostjo, učinkovitostjo. Po opravljenem tečaju prve stopnje so začeli prihajati ljudje. Kaaaj? Ne, to ni zame!! Jaz ne bom tega delala ostalim ljudem!! Pa so še kar prihajali…. in pripeljali tete, strice, brate, pse, muce… Tako sem po nekaj letih končala še tečaj druge stopnje in po sedmih letih dela z Reikijem postala mojstrinja reikija. Kasneje sem pridobila še certifikat International Reiki Organization.

Z reikijem sem pomagala neštetim ljudem, tako majhnim kot velikim. Spremljala sem jih skozi maturitetne in sprejemne izpite, sodne obravnave, težke ločitve in jim pomagala v času žalovanja. V Reiki sem inicirala tudi veliko tečajnikov, ki so danes odlični reikaši z zavidljivimi rezultati.

Seveda pa sem z Reikijem največ pridobila sama. Še vedno me uči in mi vsak dan znova odstira nova spoznanja. Tako sem danes na razpolago vam. Z vsem kar znam, vam lahko pomagam, ampak le, če se vi tako odločite. Želim vam, da zberete dovolj poguma za prvi korak. Dovolite reikiju, da vam – kot je meni, čudežno pomaga. Pomaga spremeniti življenja v radostno in lahkotno bivanje. Odločitev je vaša!

Za več informacij pokličite na 064 254 920 ali izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

Kontakt

Več informacij prejemete na uvodnem pogovoru.

DAR-MA, Sabina Šnuderl s.p.
Lokacija: Strossmayerjeva ulica 11, Maribor

Email: info@dar-ma.si ali izpolnite kontaktni obrazec
Tel: 064 254 920

Dostop do prostorov je omogočen tudi gibalno oviranim osebam

Za katerokoli pomoč se boste odločili, naj bo to vaša srčna izbira. Le ta je prava!

Srečno!