Reiki tečaj II. stopnje

Reiki tečaja II. stopnje se lahko udeležijo vsi tisti, ki so opravili tečaj I. stopnje in po pretečenem določenem času (vsaj nekaj mesecev). Pričakuje se, da je znanje I. stopnje v celoti usvojeno in da so udelženci predano delali na sebi in drugih. Pogoj je dopolnjena starost 18. let.

Na tečaju II. stopnje se pridobi iniciacijo in vsa potrebna znanja za delo z reiki simboli. Udeleženci pridobijo znanja za delo na sebi in drugih in za praktično uporabo reikija II. stopnje v vsakodnevnem življenju.

Tudi na tem tečaju je velik poudarek na etičnosti dela z reikijem, saj je delo s simboli zelo odgovorno. Tečaj poteka osem ur, v diskretnem in prijetnem okolju. V skupini sta največ dva udeleženca.

Tečaj II. stopnje, ki ga opravite pri meni, je potrebno opraviti zgolj enkrat in ga ni potrebno nikoli več obnavljati. Vsak udeleženec prejme tudi brošuro z vsemi natančnimi navodili za delo in seveda potrdilo o opravljenem tečaju.

Tudi po opravljenem tečaju II. stopnje vsak udeleženec prejme še moje doživljenjsko mentorstvo oziroma pomoč, če jo potrebuje.

In še za konec… Učinki daljinskega reikija so bili že znanstveno dokazani in študije širom sveta se še vedno izvajajo. Ena izmed takšnih študij je bila izvedena na Inštitut za onkologijo, Univerze v Istanbulu. Namen je bil ugotoviti učinek daljinskega reikija na bolečino, anksioznost in utrujenost pri onkoloških bolnikih. Udeleženci so prejemali običajno bolnišnično oskrbo in pet oddaljenih reiki tretmajev, vsako noč po cca 30 minut. Rezultati te študije kažejo, da lahko reiki znatno zmanjša bolečino, anksioznost in utrujenost pri onkoloških bolnikih.

Reiki tečaj II. stopnje traja en dan, 8ur. Vsak tečajnik prejme potrdilo. Reiki II. stopnje lahko pridobi vsak reikaš, ki ima veliko lastnih izkušenj z opravljeno I. stopnjo (obdobje vsaj nekaj mesecev, let) in je star +18.

Za več informacij pokličite na 064 254 920 ali izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

Kontaktirajte nas

Več informacij prejemete na uvodnem pogovoru.

DAR-MA, Sabina Šnuderl s.p.
Lokacija: Strossmayerjeva ulica 11, Maribor

Email: info@dar-ma.si ali izpolnite kontaktni obrazec
Tel: 064 254 920

Dostop do prostorov je omogočen tudi gibalno oviranim osebam

Za katerokoli pomoč se boste odločili, naj bo to vaša srčna izbira. Le ta je prava!

Srečno!