Cena reiki tečaja - koliko stane reiki tečaj v Mariboru

Cena reiki tečaja – koliko stane in kaj vpliva na ceno

Cena reiki tečaja – koliko stane in kaj vpliva na ceno 1600 1067 Sabina

Pri nakupovanju zmeraj stremimo za kakovostjo izdelka ali storitve, a je prav cena tista, ki mnogokrat vpliva na našo končno odločitev … In prav je tako. Vsak posameznik ve, koliko je pripravljen odšteti za določeno stvar ali storitev. Odvisno od tega, kaj mu želeno pomeni in kaj pričakuje. Poglejmo kakšna je cena reiki tečaja in kaj vpliva nanjo…

 

Kakšna je cena reiki tečaja

Cene reiki tečajev v Sloveniji so zelo različne, kot so različni »mojstri« reikija in njihovi načini dela.

Na svetovnem spletu je razvidno, da se cene reiki tečajev v Sloveniji gibljejo od 100€ pa vse do 600€. Kot so različne cene, so različni tudi poteki izvajanja tečajev. V večini so reiki tečaji 1. stopnje izpeljani v enem dnevu, z eno iniciacijo. Nekateri se izvajajo online, literatura se pošlje vnaprej po e-pošti. Iniciacije, ki trajajo nekaj minut, se izvajajo v večjih skupinah. To so podatki, pridobljeni od ljudi, ki so se teh tečajev udeležili.

 

Kaj vse vpliva na ceno reiki tečaja

Na ceno reiki tečaja zagotovo vpliva: koliko dni traja, koliko iniciacij vsebuje, koliko tečajnikov je hkrati prisotnih ipd. Seveda se cene razlikujejo tudi glede na stopnjo reiki tečaja – višja kot je stopnja, več je pridobljenega znanja in s tem tudi odgovornost pri delu.

 

Online reiki tečaj – da ali ne?

Na podlagi znanja in izkušenj, ki jih pridobivam že 20 let, sem absolutno proti online tečajem. Menim, da je delo s tako dragoceno in unikatno energijo, kot je reiki, zahtevno in odgovorno. Iniciacije naj se izvajajo v živo, prav tako naj se odgovorno predaja tudi znanje. Bodočim reikašem morajo biti po opravljenem tečaju jasna vsa osnovna načela in zakonitosti reikija. Odpravljeni morajo biti vsi dvomi in prejeti morajo biti odgovori na vsa morebitna vprašanja.

Reiki tečaji so namenjeni delu na sebi in drugih – to pa zahteva odgovornost pri prevajanju reikija. Odgovornost pa pomenijo dobre iniciacije, natančno predajanje znanja in veliko praktičnega dela na tečaju v živo.

 

Kako izgleda reiki tečaj pri Darmi

Več o reiki tečaju 1. stopnje si lahko preberete v članku tukaj.

Če na kratko povzamem, prisegam na individualni pristop. Vsak od nas je unikaten, vsak s svojo energijo in kot takega ga je potrebno tudi obravnavati. Pri svojem delu sledim metodam, ki jih je uvedel dr. Mikao Ushui, »oče« reikija, in ki jih še danes uporabljajo vsi njegovi učenci. Prav tako uporabljam vsa znanja, pridobljena pri Svetovni reiki organizaciji, kjer sem pridobila tudi certifikat.

Reiki tečajev je več stopenj, več si lahko preberete tukaj.

Vsi reiki tečaji se opravlja vedno v živo, v diskretnem in prijetnem okolju. Vedno sta hkrati prisotna največ dva tečajnika ali pa se tečaj po želji izvede tudi individualno. Reiki tečaj 1. stopnje traja 2 dni, po 4-5 ur, oziroma trajanje prilagodimo tečajnikom – traja, dokler tečajnika ne usvojita vsega potrebnega znanja.

Vsak tečajnik prejme štiri iniciacije, vsaki dan dve. Ko se enkrat opravi tečaj in štiri iniciacije, ga nikoli več ni potrebno obnavljati. Tečajnik lahko pridobljeno znanje uporablja dokler živi. Po opravljenem reiki tečaju vsak tečajnik prejme brošuro z vsemi potrebnimi navodili in certifikat.

Mnenja zadovoljnih uprabnikov si lahko preberete tudi med Google ocenami.

 

Kje obiskati reiki tečaj

Reiki tečaji se izvajajo v Mariboru, v prijetnem okolju. Visoko cenim tudi etična in moralna načela, zato so vaši osebni podatki pri nas na varnem.

Za več informacij pošljite e-pošto na info@dar-ma.si ali pokličite po telefonu na 064 254 920

Z veseljem bom odgovorila na vsa vaša vprašanja.